Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Juventus-pelipaidat ensimmäinen näyttely oli estetty
13 May

Juventus-pelipaidat ensimmäinen näyttely oli estetty

Juventus on kaukana AS Romaista. Kuten Serie A: n kaksi jättiläistä, Juventus päätti näyttää pelin seuraavalla kaudella kotikuvana. Se ei kuitenkaan ollut hyvä merkki voittaa Juventus Roma2-0: sta ja anna Juventuksen menettää ensimmäinen Jalkapallo pelipaidat seuraavalla kaudella. Se ei tuonut onnea Juventukselle uudessa paidassa.

Juventuksen kotipussi ensi kaudella käyttää puolimusta-valkoista-valkoista kontrastivärisuunnittelua, joka korvaa klassisen mustavalkoisen nuolipaidan, ja vaaleanpunainen viiva kesän keskellä erottaa mustavalkoiset värit; uusi pelipaidat pitää klassisen värin samalla kun kunnioitat myös sitä, että monet fanit ovat kiittäneet vaaleanpunaa poispukua. Uusi pelipaidat voitti hyvän arpajaisen tai joukkue haluaa tehdä sen. Uusi Juventus pelipaita kärsi kuitenkin tämän pelin hämmennyksestä. Kaikki mitä et halua nähdä.

Uskon, että fanit ovat myös haluttomia näkemään, että uudet pelipaidat kärsivät taistelun menetyksestä. Toivon, että uudella kaudella Juventus pystyy murtautumaan tämän kiusallisen tilanteen takia.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.