Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Kuinka pukeutua Ronaldon tyypilliseen pelipaitaan
11 Aug

Kuinka pukeutua Ronaldon tyypilliseen pelipaitaan

Jalkapallossa kentällä on tällä hetkellä vain kaksi pelaajaa, joilla on pitkähihaiset Jalkapallo pelipaidat, joista toinen on kultainen poika Beckham ja toinen kuuluisa tähti Ronaldo.

Kultainen poika Beckham käytti pitkähihaista pelipaidat, koska hänen käsivartensa tatuointi saattoi loukata muiden maiden pelaajia tai faneja, eikä hän halunnut, että ihmiset kaikilta elämänaloilta keskittyisivät liikaa hänen kuvioonsa.

Tiedämme, että Ronaldolla ei ole lyhythihaista Juventus pelipaita, mutta suurimman osan ajasta hän esiintyi pitkähihaisessa tyylissä. Maailmancupissa Ronaldo käyttää edelleen pitkähihaisia ​​paitoja. Tämä ei voi muuta kuin herättää keskustelua fanien keskuudessa. He ajattelevat näitä mahdollisia syitä. Kuten voiton taikausko, sää on liian kylmä, syksy on vähemmän tuskallinen, se näyttää viileältä ja pitkät hihat ovat mukavammat. Siitä on tullut kuuma aihe faneille monien vuosien ajan. Ronaldo ei vieläkään antanut meille liikaa selityksiä. Hänen pitkähihainen paitansa on edelleen mysteeri.

Meidän ei tietenkään pitäisi keskittyä liikaa tähän, oli se sitten pitkähihainen tai lyhythihainen, hän on edelleen sydämemme komein ja siistein pelaaja.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2021 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.