Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Liverpoolin kokonaistulot viime kaudella olivat 490 miljoonaa puntaa
28 Apr

Liverpoolin kokonaistulot viime kaudella olivat 490 miljoonaa puntaa

Liverpool oli Valioliigan mestari viime kaudella, ja he houkuttelivat monia sponsoreita joukkueen sponsorointiin. Liverpoolin Jalkapallo pelipaidat sponsorointisijoitus on myös asettanut ennätyksellisen korkean tason, mikä on myös lisännyt joukkueelle paljon taloudellisia tuloja. Epidemian vaikutusten vuoksi epidemia vaikutti kuitenkin jokaiseen joukkueeseen, ja heidän verotulonsa olivat paljon pienemmät kuin edellisinä vuosina. He jopa ratkaisivat julkisen talouden alijäämän vähentämällä pelaajien palkkoja.

Viime kauden epidemian vaikutuksesta Liverpoolin mediatuotot laskivat 59 miljoonaa puntaa; ottelupäivän liikevaihto laski 13 miljoonaa puntaa; liiketoiminnan tuotot kasvoivat 29 miljoonaa puntaa. Kaudella 2019-20 Liverpoolin kokonaisliikevaihto laski 43 miljoonaa puntaa 490 miljoonaan puntaa ja 46 miljoonaa puntaa ennen veroja. He tarvitsevat faneja ostamaan Liverpool pelipaita liittyäkseen peliin.

Epidemialla on ollut suuri vaikutus kaikkiin Premier League -joukkueisiin. Voimme vain toivoa, että epidemia loppuu mahdollisimman pian ja fanit voivat palata peliin.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2021 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.