Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester City pääsee Mestarien liigan finaaliin 4-1
05 May

Manchester City pääsee Mestarien liigan finaaliin 4-1

Manchester Cityn Mestarien liigan välierät Ligue 1 hegemon Paris Saint-Germainia vastaan, niiden liigojen tehokkaat ottelut ovat varsin jännittäviä. Molemmat pelaajat haluavat pukeutua Jalkapallo pelipaidat päästäkseen suurimman finaalin näyttämölle. Loppujen lopuksi Manchester City luotti omiin voimiinsa voittaakseen Pariisin Saint-Germainin ja eliminoi Mestarien liigan toisen sijan viime kaudella kokonaispisteillä 4-1.

Välierien ensimmäisessä ottelussa Manchester City haastoi ranskalaisen joukkueen Paris Saint-Germainin pois. Manchester Cityllä oli kaksi vierasmaalia ja otti johdon välierissä. Toisella kierroksella Manchester City teki jälleen kaksi koti-maalia ja voitti toisen kierroksen 2-0. Manchester City pelipaita fanit ilahduttivat ja taputtivat hänen voittoa. Mitä tulee Manchester Cityyn, oli kulunut 51 vuotta vuodesta 1970, ja sitten hän pääsi Euroopan finaaliin, mikä on heille hyvin harvinaista. Uskon, että fanit odottavat innolla heidän upeaa esitystään.

Manchester City käytti teknistä valvontaa puolustautuakseen kokonaisuutena ja lopulta voitti ranskalaisen joukkueen Paris Saint-Germainin.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2021 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.