Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Ødegaardista tulee Real Madridin siivouskohde
04 Aug

Ødegaardista tulee Real Madridin siivouskohde

Sen jälkeen kun Ødegaard liittyi Real Madridiin vuonna 2015, hän ei ole koskaan ollut sopivassa asemassa. Viime kausina hänet on lainattu ajoittain eri liigassa. Ødegaard, joka palasi Real Madridiin tänä kesänä, ei ole löytänyt sopivaa asemaa, joten hän ei voi jatkaa Real Madrid - Jalkapallo pelipaidat käyttöä.

Sen jälkeen kun Real Madrid kutsui Ødegaardin takaisin, Zidane ei antanut hänelle liikaa mahdollisuuksia. Siksi Real Madrid ei sulje pois mahdollisuutta myydä Ødegaardia tänä kesänä, mutta myyjän tarjous ei saa olla alle 50 miljoonaa euroa. Joukkue ei harkinnut hänen sallivansa jatkaa pelaamista Real Madrid pelipaita. Ødegaard on Real Madridin tulevaisuudensuunnitelmissa, mutta jos pelaaja itse pyytää poistua joukkueesta ja hänellä on tyydyttävä tarjous, Real Madrid ei sulje pois vapautumista.

Ødegaard haluaa jäädä Real Madridiin. Loppujen lopuksi Real Madrid ei antanut hänelle ensimmäisen linjan asemaa, ja hänen kehitystilaansa estetään tämän vuoksi. Arsenal on hänelle lähes varma, että hän voi taata merkittävän aseman, ehkä tämä on se. Hänen edullisin lähde.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2021 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.