Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Stephen Curry onnittelee Messiä Pariisin Saint-Germain-urasta
07 Sep

Stephen Curry onnittelee Messiä Pariisin Saint-Germain-urasta

Kun Messi liittyi virallisesti Paris Saint-Germainiin, Paris Saint-Germainin virallisilla verkkosivuilla olevat Jalkapallo pelipaidat myytiin pian loppuun. Ilmeisesti tämä supertähti on edelleen erittäin suosittu Ligue 1: ssä, ja Paris Saint-Germain -fanit ovat osoittaneet suurta intoa Messin liittymiseen. Jopa Messin debyyttilippu Pariisin Saint-Germainissa oli myös erittäin kuuma.

Messi liittyi Pariisin Saint-Germainiin, ja monet pelaajat ottivat hänet vastaan. Tietenkin jalkapallokentän supertähtien lisäksi hänellä oli kuuma kommentti siirrosta. Heidän joukossaan NBA-tähti Stephen Curry myös julkaisi kuvia sosiaalisessa mediassa ja pilkkasi Messin valintaa Paris Saint-Germain pelipaita nro 30: "Minusta Messillä on hyvä maku! Onnea veljelleni Pariisin Saint-Germainissa!" Messi nro 30 -paita, se on. Stephen Curryn pelipaita NBA: ssa. Molemmat supertähdet käyttivät nro 30 -paitoja ja pelasivat eri kentillä samanaikaisesti. Toivon heille kaikkea hyvää tulevaisuudessa.

Stephen Curry sai Pariisin Saint-Germainin pelipaikan nro 30 vuonna 2017. Ystävänä Messillä on nyt nro 30 -paita. Ilmeisesti tämä on eräänlainen kohtalo.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2021 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.